Cégünk bemutatása

A D&D Metall Kft. egy elismert szereplő a színesfém hulladékok begyűjtése, feldolgozása, és hasznosítása területén. Tevékenységünk kiterjed a különböző típusú és összetételű színesfém hulladékokra. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk ügyfeleink számára.

Telephelyünk Győrújbaráton található, ami stratégiai elhelyezkedése révén lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyan és rugalmasan kezeljük a begyűjtött fém hulladékokat. Munkánk során kiemelkedő fontosságot tulajdonítunk a környezetvédelemnek és a fenntarthatóságnak, ezért feldolgozási folyamatainkat a legkorszerűbb technológiákkal végezzük, hogy minimalizáljuk a környezeti hatásokat.

Célunk, hogy hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolatokat építsünk ügyfeleinkkel. Ennek érdekében rugalmasak vagyunk az igények kezelésében és személyre szabott megoldásokat kínálunk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

Nemzetközi jelenlétünk révén lehetőségünk van a begyűjtött és feldolgozott színesfém hulladékok értékesítésére külföldön és a tengerentúlon is. A tapasztalatunk és szaktudásunk révén biztosítjuk, hogy a legmagasabb minőségű anyagok kerüljenek vissza a feldolgozási folyamatból, és ezáltal ügyfeleink a legjobb termékeket kapják.

Köszönjük, hogy megismerkedett velünk! Bízunk benne, hogy hamarosan részese leszünk az Önök sikeres üzleti tevékenységének és hozzájárulhatunk fémhulladék-gazdálkodásuk hatékonyságához és fenntarthatóságához.

Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy részletesebb információra lenne szüksége, készséggel állunk rendelkezésére.

 

Üdvözlettel,

D&D Metall Kft. és csapata

pageup szechenyi